Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2007 17:44 - “Живеят само влюбените,другите просто съществуват”
Автор: mickeymike90 Категория: Други   
Прочетен: 6416 Коментари: 12 Гласове:
0

Последна промяна: 03.05.2007 18:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Излизаш от вкъщи с предварителната нагласа,че днес ще е поредният скучен ден,в който най-много да паднеш да си счупиш нещо,което всъщност няма да е толкова зле,понеже ще внесе поне някакво разнообразие в еднотипния ти делник и докато си вървиш по улицата и обмисляш “защо по дяволите съществувам” или пък мълчаливо изреждаш роднините по майчина линия на водачите на МПС -та които пет пари не дават,че бързаш и поне като те оглеждат биха могли да ти дадат път,все пак си на пешеходна пътека да му се не види!И изведнъж…БУМ,връхлита те като товарен влак! 
Когато най-малко си го очаквал,някакво същество от противоположния пол,без да прояви нито грам съобразителност,прекъсва “светлите” ти мисли,тъкмо се каниш да му се разкрещиш,да излееш всичката си негативна енергия(която никак не е малко) и…да,чувал си за него,нали?За онова чувство с пеперудките в корема?
И от предишния “здравомислещ” човек,които не вярваше в такива глупости,за който думата любов беше празно понятие,който открито изразяваше възмущението си от хора,които непрекъснато говорят какво велико чувство била тя и други подобни неща,които ти така и не си запомнил,понеже не мислеше,че се отнасят до “здраво стъпилите на земята” хора като теб.Обаче сега нещо май “здравата земя” под краката ти поддаде,а?
Приятелите ти веднага забелязват разликата и то хич не е много трудно,глупавата усмивка не слиза от лицето ти,пък и досега май не си беше тананикал любовни песнички.
От време на време успяваш да си предадеш сериозен вид ,полагаш нечовешки усилия да се съсредоточиш,скриваш тетрадката изрисувана със сърчица и за момент всичко е нормално,обаче след малко я изваждаш пак,в крайна сметка  кой ще разбере какво си драскаш.
Когато видиш това лице,когато дори само си помислиш за него,когато онези прекрасни светли очи те погледнат,изведнъж сърцето ти започва да бие пъти по-силно,леко ти се завива свят,имаш чувството,че не можеш да си поемеш дъх,струва ти се,че се възнасяш в рая,а това е доста странно,имайки предвид факта,че до преди малко си бил при GP-то и той те е уверил,че си в идеално физическо здраве и няма опасност скоро да се възнасяш където и да е,обаче тогава ти си задаваш въпроса “След като не съм в рая,защо виждам ангели?”.
Въпреки,че все още не съм лекар,мога открито да заявя диагнозата ти “болен от любов” и с прискърбие трябва да те уведомя,че е нелечимо,още дълго време ще страдаш от безсъние,защото цяла нощ си си мислел за обекта към който са насочени чувствата ти,няма скоро да ти мине и перманентното състояние на приповдигнатост и щастие,дори и някой ден случайно да се оправиш,едва ли някога ще го забравиш.Но сега,вместо само да си търсиш диагнози,защо не се опиташ да намериш лечение?И аз и ти знаем къде е то,хайде погледни пак към тетрадката със сърчицата и ще се сетиш.
Още Уилям Шекспир е казал “Живеят само влюбените,другите просто съществуват”,сега вече разбираш какво е имал предвид,нали? 



Гласувай:
0



1. buboleche - хъм.:)
03.05.2007 19:23
Сега все още не разбирам ,но някога съм разбирала и доста добре си описала ситуацията.:))Поздрави.:)
цитирай
2. anially - Прекрасно е, нали? :)
03.05.2007 20:06
Прекрасно е, нали? :)
цитирай
3. assia - прекрасно е силно казано, особено ...
03.05.2007 20:48
прекрасно е силно казано, особено след събуждането и падането от действително доста високия облак:))
цитирай
4. tera - ами ще се опитам да приземя ситуацията,
03.05.2007 22:03
ще ме извините. Става въпрос за бушуващи хормони, често срещани на тази възраст. Нищо лошо няма човек да е влюбен, даже си е хубаво, но не бива човек да се литка след всички тези "пеперудки в стомаха", че не се знае къде ще му отиде края...
Приеми го с чувство за хумор. Поздрави и :)))
цитирай
5. анонимен - айде недей да приземяваш туй, що не е било никога земно!
06.05.2007 20:20
Хормони, пфффф, колко прозаично и злорадо нали - "не си мислете че изпитвате нещо велико, това са само химически съединения и скоро като протече докрай реакцията ще се чудите това пък за какво ми беше!!??"

Айде Tera, ходи да почиваш някъде на сянка! И за коя възраст говориш, че не разбрах, сигурно имаш предвид че има само една единствена възраст на която хората се влюбват и не знаят на кой свят са, а? Е, айде аз да те тери-рам тоя път като ти кажа че това нещо възраст не признава!
Аре много ти здраве на тебе и на нашенския ти манталитет, дето все иска да принизи всичко до собственото си ниво.
quote: "Приеми го с чувство за хумор. "
А за всички влюбени - благородно ВИ завиждам и ви се радвам!

tempest
цитирай
6. stone - @tempest - защо отричаш реалността
06.05.2007 23:36
точно си ти го казаха как е. влюбеността е просто повишено ниво на определени хормони, смисъла на което е да те привлече силно към индивид от противоположния пол и да увеличи вероятността от осъществяване на копулация.
това не пречи да й се възхищаваме, наистина е прекрасно чувство, всички сме го изпитвали.
биолозите например, които изучават опрашването на растенията - това пречи ли им да се възхитят на едно красиво цвете? не, дори когато знаят, че смисъла му е да привлича пчеличките.
цитирай
7. анонимен - hi
08.05.2007 17:40


Hello.
My name is blessing ukwa, iam an africa girl,i read your profile today it was so good to me.i feel you are the only one missing in my entered life so i desided to stop on it and let you know that i am interested to be a friend first.i also believe that coming to you will be a probabilty of meeting that very thing that has been lacking in my entered life.please contact me at my email adress (blessing_1ukwa@yahoo.com) i am a girl with respect and responsible,i respect people also and believe if you contact me,i will give you a full introduction of my self okay. i hope to hear from you soon. Remember, all the darkness in the world, can-not put out the light of a single candle as long as the light of love shines bright in your heart,and (Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life)
cares for my future love
blessing baby
цитирай
8. анонимен - gex4
12.06.2007 22:52
да ви изядат лешоядите прокажници долни!
цитирай
9. анонимен - ама не беше оня ами ами ама не
12.06.2007 22:53
не не не не не не не не не



ААААААА!!!АААААААААаааАААааааааАА!!!
цитирай
10. анонимен - кро
12.06.2007 23:03
това за любовта го е писал надрусан олигофрен... абе що да не си рисуваш сърчица в тефтера нали никой няма да види?!Кой е тоя дето като върви си мисли "защо съществувам" а?100% някъв нема такава утрепка дет е на шприц подобно автора.Странните хора тук ме плашат,висят некви асоциални психирани утрепки като мен
цитирай
11. анонимен - ВранА!
12.06.2007 23:03
ВранА!ВранА!ВранА!
цитирай
12. анонимен - skp:lp_kiss_
06.01.2008 15:55
искам да ти кажа,че стиловете ни се доближават доста... харесва ми как описваш нещата защото и аз го правя така.. хихихи .. добър/a си :P айде .. повечко усмивки в новата година и повече сърчица в тетрадката :D
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mickeymike90
Категория: Други
Прочетен: 249461
Постинги: 47
Коментари: 96
Гласове: 154
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930